Groepsaccommodatie Zonnebloem


Groepsaccommodatie Zonnebloem is een ruim, sfeervol verblijf, voorzien van alle moderne gemakken. Of u nu met een klein of groot gezelschap komt, wij bieden u een zeer geschikte locatie met alles binnen handbereik om uw verblijf zo geslaagd mogelijk te maken!

De accommodatie ligt op ongeveer 1500 meter van het strand en ongeveer 500 meter van het Wad aan de rand van het dorp Buren. In de directe omgeving vindt u een overdekt zwembad, bos, duinen en verschillende fietsroutes.

De groepsaccommodatie is toegankelijk voor rolstoelen en voorzien van een sanitaire ruimte geschikt voor invaliden. Het gehele gebouw is centraal verwarmd en grotendeels voorzien van vloerverwarming. Buiten is een ruime binnenplaats met tuintafels en stoelen en kunt u gezellig barbecuen.

Onze groepsaccommodatie is zeer geschikt voor het houden van schoolreisjes, trouwfeesten, familieweekenden en uitjes voor sportclubs.

U bent het hele jaar van harte welkom. Informeer naar de mogelijkheden!

Zonnebloem

 Onze accommodaties

Groepsaccommodatie Zonnebloem is als gehele accommodatie te huren maar het is ook mogelijk alleen het Oost gedeelte te huren voor groepen tot 30 personen.

Wilt u graag de accommodatie voor uw groep alleen hebben dan kunt u dit bij het boeken aangeven.
Het huisje Zonnebloem kunt u reserveren voor leiding of het keukenteam of voor mensen die graag wat extra rust of privacy willen hebben en is geschikt voor max. 8 personen.

Groepsaccommodatie Zonnebloem

zonnebloem

Zonnebloem
Oost

huisje zonnebloem

Huisje
Zonnebloem

Voor elk gezelschap is Ameland een uitdaging! Of u nu een weekendje uit wilt of een week vakantie wilt vieren, er zijn heel veel mogelijkheden.

Heerlijk uitwaaien op het strand, lekker zonnen, zwemmen of actief bezig zijn op het strand.
Huur een fiets, tandem of mountainbike en fiets over de vele fietspaden die het eiland rijk is. Er zijn veel excursiemogelijkheden en musea.

Op het gehele eiland vindt u diverse restaurants waar u heerlijk kunt eten en ook lekker chillen op een terrasje gaat zeker lukken. Uiteraard kunt u ook heerlijk wandelen en genieten van de rust en de prachtige natuur.