Activiteiten

In en rondom de groepsaccommodatie kunt u tal van activiteiten organiseren. Zo zijn er in de groepaccommodatie twee voetbaltafels en een tafeltennistafel aanwezig. Op de binnenplaats zijn picknicktafels en een barbecue en een buitentafeltennistafel aanwezig en op het speelveld kunt u voetballen, volleyballen, basketballen of andere leuke activiteiten organiseren.

Speelveld

speelveld

Binnenplaats

binnenplaats

Recreatieruimte

recreatieruimte

In de nabijheid

Excursies en activiteiten

In de nabijheid van de locatie kunt u fietsen huren, meedoen aan een van de vele excursies en activiteiten. Zo kunt u gaan wadlopen, een tractorrit maken over het strand naar het Oerd, een robbentocht maken, korren op het strand, boerengolf spelen, strandzeilen, kitesurfen, kayakken, golfsurfen, raften, powerkiten, zeskamp of een demonstratie van de reddingboot bijwonen. Kortom teveel om op te noemen.

Strand en zwembad

Het strand ligt op loopafstand van de groepsaccommodatie en in het recreatieterrein “De Vleijen” kunt u zich prima vermaken.
En als het slecht weer is? Geen probleem. Het overdekte zwembad ligt op loopafstand van de groepsaccommodatie.

Musea

Bent u liefhebber van musea? Ameland heeft diverse musea zoals het Natuurmuseum, Cultuurhistorisch museum, Maritiem Centrum, Landbouw- en Juttersmuseum en het Bunkermuseum. Zeker een bezoekje waard!

Evenementen

Jaarlijks worden vele evenementen op Ameland georganiseerd zoals de Vuurtorentrail, het Oldtimerweekend, het Beach Rugby Festival, het Beach Volleybal Circuit, Madnes, Tri-Ambla, Rondje Ameland, MTB Ameland, het Roggefeest en het Midzomerfeest. Onze groepsaccommodatie is een prima uitvalsbasis voor deze evenementen.

Op de website van de VVV kunt meer informatie vinden over de activiteiten en evenementen.